Nuoriso-osasto

Nuoriso-osaston kevätkauden 2024 harjoitusten jatkumisesta ilmoitellaan somessa :)

Tervetuloa mukaan jos olet 3. luokkalainen tai vanhempi. Harjoitukset JOKA TOINEN keskiviikko klo 18 -20.

Tuorilan VPK on panostanut nuorisotoimintaan jo monta vuotta. Nyt kova työ on alkanut kantaa hedelmää ja nuoriso-osasto on saavuttanut vakaan harrastajajoukon. Muokkailemme harjoitusryhmiä aina hieman mukana olevien taitotason mukaan.Pyrimme näin tarjoamaan mielekkään harrastuksen mahdollisimman monille, sekä mahdollisuuden kehittää itseään, mutta älä huoli, uudetkin jäsenet autamme kunnolla alkuun. Harjoituksissa opitaan muun muassa kaikkea yleishyödyllistä aina alkusammutuksesta ensiapuun ja perusselvityksiin. Tavoitteena on saada VPK:lle jatkumoa nuorisosta tulevaisuudessa, ja ainakin tähän mennessä joka osastosta on aina ikäkriteerien täytyttyä tullut muutama uusi hälytysryhmäläinen, ja on nuorisoryhmästämme tullut muutama ammattipalomieskin.

Nuoriso-osastoomme voit liittyä kun olet vähintään kolmannella luokalla :) Otamme mielellämme mukaan uusia palomiehenalkuja aina kun uusi kausi alkaa, eli syksyllä ja mahdollisesti vuoden alussa. Jos omaat aikaisempaa kokemusta palokunnasta niin alkamisajasta ja -iästä voidaan joustaa :)

Tämän hetken hälytysryhmäläisistäkin yli puolet on omia kasvatteja, liikkeelle on lähdetty oman nuorisoryhmän kautta ja edetty aina savusukeltajaksi asti. Meihin liittyäksesi et tarvitse kuin halua oppia sekä roppakaupalla hyvää mieltä. Kaiken muun me tarjoamme :)